Βουτυρόκρεμα γάλακτος
Εύκολη και νόστιμη βουτυρόκρεμα χωρίς το χριτς-χριτς της ζάχαρης! Στέκεται τέλεια πάνω στα cupcakes και είναι επίσης φανταστική για γέμισμα και επικάλυψη τούρτας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν αναμείξετε τα υλικά καποια στιγμή θα νομίζετε πως έχει κόψει η κρέμα. Την επομενη ακριβώς στιγμή θα το δείτε να έχει δέσει και να στέκεται σαν σαντιγύ. Στη γεύση επίσης θυμίζει σαντιγύ αλλα είναι πιο σφιχτη σαν κρέμα και στέκεται πολύ καλύτερα.Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα ζαχαροπλαστικής και γεύσεις, δεν κόβει.Πριν το σερβίρετε αφήστε το λίγο εκτός ψυγείου γιατι, ως βουτυρόκρεμα, σκληραινει.Τη συνταγή τη βρήκα στα "Γλυκά μυστικά" και την τροποποίησα ελαφρώς.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Η συνταγή είναι πολύ εύκολη, απλώς αναμειγνύουμε τα υλικά μέχρι να δέσουν.
Σχόλια (103)