Βραζιλιάνικη πατατοσαλάτα
Η σαλάτα τρώγεται κρύα και συνοδεύει πολύ ωραία κάθε είδος κρέας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η σαλάτα τρώγεται πολύ καλύτερα την επόμενη μέρα που έχουν δέση τα υλικά μας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε πρώτα το καρότο με το φλούδι.
-
2
Μετά από τρία λεπτά βάζουμε στην ίδια κατσαρόλα τις πατάτες.
-
3
Σε διαφορετική κατσαρολίτσα ρίχνουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και τα αυγά για να βράσουν και αυτά.
-
4
Αφού κρυώσουν όλα τα υλικά μας τα ψιλοκόβουμε (εκτός από τις πατάτες) αυτές τις κόβουμε σε πιο μεγάλα κομμάτια.
-
5
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε σαλατιέρα και βάζουμε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και την μαγιονέζα.
-
6
Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά και βάζουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Σχόλια (4)