zanice
zanice @cook_8453965
Μήλος,Ελλάδα

Η σαλάτα τρώγεται κρύα και συνοδεύει πολύ ωραία κάθε είδος κρέας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η σαλάτα τρώγεται πολύ καλύτερα την επόμενη μέρα που έχουν δέση τα υλικά μας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 4 μεγάλες πατάτες
  2. 1 μέτριο κρεμμύδι
  3. 1 χούφτα αρακά
  4. 1 μέτριο καρότο
  5. 2 βραστά αυγά
  6. 1 χούφτα καλαμπόκι (προαιρετικό)
  7. 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε πρώτα το καρότο με το φλούδι.

  2. 2

    Μετά από τρία λεπτά βάζουμε στην ίδια κατσαρόλα τις πατάτες.

  3. 3

    Σε διαφορετική κατσαρολίτσα ρίχνουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και τα αυγά για να βράσουν και αυτά.

  4. 4

    Αφού κρυώσουν όλα τα υλικά μας τα ψιλοκόβουμε (εκτός από τις πατάτες) αυτές τις κόβουμε σε πιο μεγάλα κομμάτια.

  5. 5

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε σαλατιέρα και βάζουμε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και την μαγιονέζα.

  6. 6

    Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά και βάζουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο για 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

dcroula
dcroula @Roula1505
Πολύ νόστιμη και δροσερή σαλάτα.\nΤο αγγουράκι που έχει μέσα η σαλάτα, την κάνει τραγανή.\nΔεν είχα διάθεση για αυγό σήμερα και το παρέλειψα.\nΚι επειδή μ\'άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που την έχεις παρουσιάσει, θα την ξαναεπαναλάβω.

Από

zanice
zanice @cook_8453965
στις
Μήλος,Ελλάδα
Είμαι μια απλή νοικορυρά που λατρεύει το καλό φαγητό, τη καλή παρέα και το χιούμορ...Το καλύτερό μου είναι να μαγειρεύω για την οικογένεια μου και τους φίλους μου και να βλέπω ότι τα πιάτα αδειάζουν γρήγορα...
Δες περισσότερα