κύρια φωτογραφία συνταγής Brownies για σοκολατομανείς

Brownies για σοκολατομανείς

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΓυναίκαΜόνηΨήνει
ΓυναίκαΜόνηΨήνει @bakemeupinside
,United Kingdom

Τι συμβαίνει όταν τρεις σοκολατομανείς ζουν κάτω από την ίδια στέγη για ένα χρόνο; Μια κουζίνα που μυρίζει σαν ζαχαροπλαστείο... Μην το επιχειρήσετε αν είστε σε δίαιτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν είστε σαν κι εμένα και πιστεύετε ότι όσο λιγότερη λάτζα, τόσο το καλύτερο, χρησιμοποιήστε αλουμινένια ταψάκια μιας χρήσης και βγάλτε τα στα 15 λεπτά γιατί θα ψηθούν πιο γρήγορα. (Εκτός αν είναι να τα πάρουν τα παιδιά στο σχολείο, οπότε απλά σβήστε τον φούρνο στα 15 λεπτά και αφήστε τα μέσα. Δεν θα καούν, απλά θα είναι λιγότερο υγρά μέσα). Αν θέλετε μπορείτε να βάλατε στο μείγμα σταφίδες ή αποξηραμένα cranberries ή μικρά marshmallows. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι στην επιφάνεια της ζύμης για να μην αρπάξουν στον φούρνο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 μεσαία κομμάτια
  1. 250 γρ. βούτυρο
  2. 1 1/2 κούπα ζάχαρη καστανή (ή 1 κούπα άσπρη)
  3. 1 3/4 κούπα αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 Κελσίου.

  2. 2

    Κόβουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα και τα λιώνουμε μαζί σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

  3. 3

    Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε την ζάχαρη, τα αβγά και την βανίλια.

  4. 4

    Προσθέτουμε το μείγμα των αβγών στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε ώστε ενωθούν καλά.

  5. 5

    Κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.

  6. 6

    Χύνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΓυναίκαΜόνηΨήνει
στις
,United Kingdom
Φρέσκια φρέσκια από τις σπουδές και θα ξεκινήσω να πετάω...λίαν συντόμως. Έμαθα να μαγειρεύω ως φοιτήτρια και εξακολουθώ με τον ίδιο τρόπο (κυρίως γιατί η κουζίνα στο παρών σπίτι είναι....δεν θα πω πως...). Και ναι, την δουλειά την διάλεξα και για την ευκαιρία που μου δίνει να δοκιμάσω όσο το δυνατόν περισσότερα πιάτα και μπαχαρικά! ;)
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα