κύρια φωτογραφία συνταγής Brownies γλυκοπατάτας
Go_Dairy_Free
Go_Dairy_Free @cook_8511561
,

Brownies με γλάσο σοκολάτας χωρίς αλεύρι και γάλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συντηρούνται και έξω από το ψυγείο έως και 5 μέρες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 brownies
  1. 150 γρ. γλυκοπατάτα (πουρέ)
  2. 1/2 φλιτζάνι σιρόπι αγαύης/σφενδάμου ή μέλι
  3. 1 κ.γ. βανίλια
  4. 1 κούπα σκόνη κακάο
  5. 200 γρ. αμύγδαλο (σε σκόνη)
  6. 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  7. 1 πρέζα αλάτι
  8. 1 κ.σ. σκόνη κακάο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τη γλυκοπατάτα και έπειτα την πολτοποιούμε μ΄ενα πιρούνι.

  2. 2

    Χτυπάμε τους χουρμάδες στο μπλέντερ.

  3. 3

    Πρόσθέτουμε το αβοκάντο, τη μπανάνα και τη γλυκοπατάτα και χτυπάμε ξανά.

  4. 4

    Τέλος προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης, τη βανίλια και το κακάο.

  5. 5

    Τοποθετούμε το μίγμα σ΄ ένα μπωλ και το ανακατεύουμε με το αμύγδαλο (σε σκόνη), το μπέικι και λίγο αλάτι.

  6. 6

    Ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

  7. 7

    Αναμιγνύουμε τα υλικά για το γλάσο και περιχύνουμε τα brownies.

Αντιδράσεις

Σχόλια

chocaholic2
chocaholic2 @cook_8509163
Τελειο! και παρα πολυ υγιεινο! ξετρελαθηκαν ολοι! εβαλα και ζαχαρη αχνη στο γλασο και μεσα στο μειγμα ελιωσα και μια κουβερτουρα. επισης το εψησα λιγο παραπανω αλλα ισως να φταιει και ο φουρνος σ'αυτο. εβαλα και παραπανω μπανανα και γλυκοπατατα και λιγοτερο μελι! αυτα! τελειο! ευχαριστουμε πολυ!

Από

Go_Dairy_Free
Go_Dairy_Free @cook_8511561
στις
,
Foodie and wine connoiseur. Eating dairy free since 1998. Περιμένω τα φωτοσχόλια σας! :)
Δες περισσότερα