Brownies λεμόνι... μυρίζουν άνοιξη
Χωρίς σοκολάτα μια καταπληκτική ιδέα για τους λάτρεις των λεμονιών. Μυρίζει όλο το σπίτι άνοιξη. Στην υφή μοιάζουν με Brownies.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το βούτυρο καλό είναι να μην είναι πολύ ζεστό καλύτερα να έχει κρυώσει αρκετά.Το γλασο το βάζετε αφού έχουν κρυώσει τα brownies για να μην το απορροφησουν. Πανω απο το γλασο μπορειτε να προσθεσετε ξυσμα απο λεμονι ή ινδοκάρυδο.Προτείνω να κόψετε μικρά κομμάτια όπως τα brownies γιατί είναι πολύ γλυκό και αρωματικό.Η ίδια συνταγή γίνεται και με πορτοκάλι. Ταιριάζει καταπληκτικά με τον καφέ.Τη συνταγή την μετέφρασα από τη σελίδα Beckybakes
Υλικά
-
Για τα Brownies
-
1 1/2 κούπα αλεύρι
-
1 1/2 κούπα ζάχαρη
-
1/2 κουταλάκι αλάτι
-
10 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
-
3 αυγά
-
50 ml ζαχαρούχο γάλα ή γιαούρτι
-
2 βανίλιες
-
3 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
-
1 κουταλιά σούπας ξύσμα λεμόνι
-
Για το Γλάσο
-
1 κούπα ζάχαρη άχνη
-
3 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώστε το ταψί σας και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
2
Αναμίξτε όλα τα υγρά μεταξύ τους.
-
3
Κοσκινίστε το αλεύρι και αναμίξετε όλα τα στερεά μεταξύ τους. Κατόπιν ανακατέψτε τα δυο μίγματα σε έναν χυλό.
-
4
Βάλτε στο ταψί και ψήστε για 30-35' στον αέρα στους 180 βαθμούς.
-
5
Για το γλασο απλά ανακατέψτε την άχνη σας κοσκινισμένη και το λεμόνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)