tatana
tatana @tatana_Giota
Αθήνα

Εξαίσιος συνδιασμός γλυκού και αλμυρού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή παρουσιάστηκε στους Νηστικούς πράκτορες του Star.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Για το μείγμα των μπράουνις
  2. 90 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
  3. 120 γρ. μαργαρίνη σε κομματάκια
  4. 150 γρ. ζάχαρη
  5. 2 μεγάλα αυγά
  6. 1 πρέζα αλάτι
  7. Για το μίγμα τσιζκεικ
  8. 70 γρ. ζάχαρη
  9. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για το μίγμα τσιζκεικ, αναμειγνύουμε τα υλικά και τα χτυπάμε με αυγοδάρτη.

  2. 2

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

  3. 3

    Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψάκι με διαστάσεις 20Χ20 εκ.

  4. 4

    Για το μίγμα μπράουνις, λιώνουμε τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη σε μπεν-μαρί,αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει ελαφρώς.

  5. 5

    Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.

  6. 6

    Ενώνουμε το μείγμα των αυγών με το μίγμα της σοκολάτας. προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινίζοντας το. Ανακατεύουμε μαλακά.

  7. 7

    Απλώνουμε το μείγμα μπράουνις στο ταψί. Προσθέτουμε το μίγμα τσίζκεικ και κάνουμε με ένα πιρούνι ή ένα μαχαίρι σχήματα.

  8. 8

    Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά αν μας αρέσουν τα μπράουνις να είναι λίγο υγρά στο εσωτερικό. Αν μας αρέσουν πιο καλοψημένα τα ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμη.

  9. 9

    Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

tatana
tatana @tatana_Giota
εξαιρετικά ωραίος συνδιασμός γλυκού και αλμυρού. Ιδανικό συνοδευτικό για τσάι.

Από

tatana
tatana @tatana_Giota
στις
Αθήνα
Μου αρέσει να μοιράζομαι συνταγές και ιδέες και τώρα τελευταία το κάνω και διαδικτυακά μέσω της σελίδας μου. (fb και insta) Μαγειρεύοντας με την Τατάνα http://cookingwithtatana.com/ και για όσους απορούν......Τατάνα ειναι το χαϊδευτικό της κόρης μου και εγώ είμαι η Γιώτα Σας ακολουθώ από της Συνταγές της παρέας και ελπίζω να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη. Αγαπημένες συνταγές είναι οι γρήγορες συνταγές , χωρίς πολλά υλικά και δύσκολες παρασκευές....
Δες περισσότερα