Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
  1. Για το σοκολατένιο μείγμα
  2. 220 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  3. 2 φλ. ζάχαρη
  4. 2 βανίλια
  5. 2 φλ. αλεύρι
  6. 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  7. 1/2 φλ. καρύδια τριμμένα
  8. 1/2 φλ. κακάο σε σκόνη
  9. Για το μείγμα ινδοκάρυδο
  10. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.

  2. 2

    Προσθέτουμε ενα, ενα τα αυγά και τις 2 βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.

  3. 3

    Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τα καρύδια.

  4. 4

     Ανακατεύουμε πολύ καλά το ινδοκάρυδο, το γάλα ζαχαρούχο και τη βανίλια.

  5. 5

    Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Απλώνουμε το 1/2 μείγμα σοκολάτας, από πάνω το μείγμα ινδοκάρυδο και στο τέλος βάζουμε το αλλο 1/2 σοκολατένιο μείγμα.

  6. 6

    Ψήνουμε για 45- 50 λεπτά στους 180°C, όταν κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (26)

derbaso
derbaso @cook_8453948
Μπορείς να μου πεις τι μέγεθος ταψιού χρησιμοποιείς? Μου φαίνεται εύκολη συνταγή και επειδή μου αρέσει το ινδοκάρυδο σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

Από

irena
irena @cook_8458282
στις
,Ελλαδα