Burger με κεμπάπ από μοσχαρίσιο μπιφτέκι με κύμινο

22 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος από το νουά
  2. 6 κουτ. σούπας φρυγανιά
  3. 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο σοταρισμένο σε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  4. 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  5. 1 κουτ. γλυκού κύμινο
  6. 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  7. 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  8. ανάλογο πιπέρι και αλάτι
  9. Υλικά για τη σως γιαουρτιού
  10. 4 κουτ. σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  11. 1 κουτ σούπας Hellmann’s Real μαγιονέζα
  12. 2 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος τριμμένος
  13. ανάλογο πιπέρι και αλάτι
  14. Υλικά για το στήσιμο του wrap burger
  15. 4 τορτίγιες
  16. 4 κουτ. σούπας σως γιαουρτιού
  17. λίγη Hellmann’s Κέτσαπ Classic
  18. λίγη Hellmann’s Mild μουστάρδα
  19. 4 ψημένα μοσχαρίσια κεμπάπ
  20. 4 φύλλα μαρουλιού
  21. 8 φέτες ντομάτας
  22. 8 φέτες αγγουριού κομμένα σε λουρίδες
  23. 4 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τον κιμά, ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπόλ και τα ζυμώνουμε καλά.

  2. 2

    Τοποθετούμε τη ζύμη του κιμά στο ψυγείο για 30΄ για να δέσει.

  3. 3

    Στη συνέχεια πλάθουμε μακρόστενα μπιφτέκια όπως τα κεμπάπ και τα ψήνουμε στο γκριλ.

  4. 4

    Για τη σως γιαουρτιού, ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά

  5. 5

    Για το στήσιμο του wrap burger, τοποθετούμε τις τορτίγιες στον πάγκο.

  6. 6

    Αλείφουμε με τη σως γιαουρτιού.

  7. 7

    Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κατά μήκος. Ρολάρουμε σφικτά.

  8. 8

    Ψήνουμε για 4΄σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C.

  9. 9

    Τέλος κόβουμε τα wrap burger στην μέση και τα σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα