Burger με μοσχαρίσιο γεμιστό μπιφτέκι & γαλοπούλα

,

Burger με μοσχαρίσιο γεμιστό μπιφτέκι & γαλοπούλα

Τι χρειαζόμαστε:

 
  • 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος μια φορά περασμένος
  • ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia
  • 1 κουτ σούπας Hellmann’s Mild Μουστάρδα
  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 αυγά
  • 4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
  • 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Άλτις παραδοσιακό
  • λίγη ρίγανη
  • ανάλογο αλάτι και πιπέρι
  • 4 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

 

Υλικά για το στήσιμο του μπέργκερ

  • 4 ψωμάκια μπέργκερ
  • 4 γεμιστά μπιφτέκια
  • 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia
  • 4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Mild Μουστάρδα
  • 4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Light μαγιονεζα
  • 4 μαρουλόφυλλα
  • 4 φέτες ντομάτας
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Κιμάδες
Μέθοδος: Κάρβουνα/grill
Συνταγές προϊόντων: Hellmanns
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Για τον κιμά, ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη του κιμά στο ψυγείο για 30 ‘ για να δέσει.
  3. Στρώνουμε στον πάγκο μας μεμβράνη και την αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  4. Τοποθετούμε την ανάλογη ποσότητα του κιμά επάνω στην μεμβράνη και την ανοίγουμε ανοίγοντας ένα δίσκο.
  5. Τοποθετούμε το τυρί και τη γαλοπούλα και κλείνουμε το μπιφτέκι σε σχήμα μισοφέγγαρου με τη μεμβράνη.
  6. Ψήνουμε στο γκριλ τα γεμιστά μπιφτέκια.
  7. Για το στήσιμο του μπέργκερ, αλείφουμε τα ψωμάκια με τα dressing και τοποθετούμε τα γεμιστά μπιφτέκια.
  8. Συνεχίζουμε και τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.
  9. Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Ελληνικά τυριά.... μία πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!
    Ελάτε να σας ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Το σωστό ψήσιμο στη σχάρα
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε barbeque. Μπο...