Burger με μοσχαρίσιο γεμιστό μπιφτέκι & γαλοπούλα
Υλικά
-
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος μια φορά περασμένος
-
1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-
1 κουτ σούπας Hellmann’s Mild Μουστάρδα
-
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
2 αυγά
-
4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
-
100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις παραδοσιακό
-
λίγη ρίγανη
-
ανάλογο αλάτι και πιπέρι
-
4 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
-
4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
-
Υλικά για το στήσιμο του μπέργκερ
-
4 ψωμάκια μπέργκερ
-
4 γεμιστά μπιφτέκια
-
4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Mild Μουστάρδα
-
4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Light μαγιονεζα
-
4 μαρουλόφυλλα
-
4 φέτες ντομάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τον κιμά, ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά.
-
2
Τοποθετούμε τη ζύμη του κιμά στο ψυγείο για 30 ‘ για να δέσει.
-
3
Στρώνουμε στον πάγκο μας μεμβράνη και την αλείφουμε με ελαιόλαδο.
-
4
Τοποθετούμε την ανάλογη ποσότητα του κιμά επάνω στην μεμβράνη και την ανοίγουμε ανοίγοντας ένα δίσκο.
-
5
Τοποθετούμε το τυρί και τη γαλοπούλα και κλείνουμε το μπιφτέκι σε σχήμα μισοφέγγαρου με τη μεμβράνη.
-
6
Ψήνουμε στο γκριλ τα γεμιστά μπιφτέκια.
-
7
Για το στήσιμο του μπέργκερ, αλείφουμε τα ψωμάκια με τα dressing και τοποθετούμε τα γεμιστά μπιφτέκια.
-
8
Συνεχίζουμε και τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.
-
9
Κλείνουμε και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια