Burger με μοσχαρίσιο γεμιστό μπιφτέκι & γαλοπούλα

35 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος μια φορά περασμένος
  2. 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  3. 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia
  4. 1 κουτ σούπας Hellmann’s Mild Μουστάρδα
  5. 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  6. 4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
  7. 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις παραδοσιακό
  8. λίγη ρίγανη
  9. ανάλογο αλάτι και πιπέρι
  10. 4 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
  11. Υλικά για το στήσιμο του μπέργκερ
  12. 4 ψωμάκια μπέργκερ
  13. 4 γεμιστά μπιφτέκια
  14. 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia
  15. 4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Mild Μουστάρδα
  16. 4 κουτ. γλυκού Hellmann’s Light μαγιονεζα
  17. 4 μαρουλόφυλλα
  18. 4 φέτες ντομάτας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τον κιμά, ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά.

  2. 2

    Τοποθετούμε τη ζύμη του κιμά στο ψυγείο για 30 ‘ για να δέσει.

  3. 3

    Στρώνουμε στον πάγκο μας μεμβράνη και την αλείφουμε με ελαιόλαδο.

  4. 4

    Τοποθετούμε την ανάλογη ποσότητα του κιμά επάνω στην μεμβράνη και την ανοίγουμε ανοίγοντας ένα δίσκο.

  5. 5

    Τοποθετούμε το τυρί και τη γαλοπούλα και κλείνουμε το μπιφτέκι σε σχήμα μισοφέγγαρου με τη μεμβράνη.

  6. 6

    Ψήνουμε στο γκριλ τα γεμιστά μπιφτέκια.

  7. 7

    Για το στήσιμο του μπέργκερ, αλείφουμε τα ψωμάκια με τα dressing και τοποθετούμε τα γεμιστά μπιφτέκια.

  8. 8

    Συνεχίζουμε και τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.

  9. 9

    Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα