Burger με μπιφτέκι κοτόπουλου με πράσινο μήλο

24 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4
  1. Υλικά για τα μπιφτέκια κοτόπουλου
  2. 1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου
  3. 3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
  4. 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  5. 1 κουτ. σούπας Hellmann’s Dijonnaise
  6. 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  7. 1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας Pummaro
  8. Ανάλογο πιπέρι και αλάτι
  9. 3 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  10. Υλικά για το στήσιμο του μπέργκερ
  11. 4 ψωμάκια μπέργκερ
  12. Ψημένα μπιφτέκια κοτόπουλου
  13. 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Mild Μουστάρδα
  14. 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Light
  15. 4 φύλλα μαρουλιού
  16. 4 φέτες πράσινο μήλο
  17. 4 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και προσθέτουμε στη συνέχεια το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά μέχρι να μαραθεί

  2. 2

    Κατόπιν, σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα σοταρισμένα λαχανικά

  3. 3

    Ζυμώνουμε καλά μέχρι να σφίξει ο κιμάς

  4. 4

    Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για να δέσει ο κιμάς για 30΄

  5. 5

    Βγάζουμε το μίγμα του κιμά και πλάθουμε μπιφτέκια

  6. 6

    Αλείφουμε στα ψωμάκια τη Hellmann’s μουστάρδα και τη Hellmann’s Light

  7. 7

    Τοποθετούμε το μαρούλι, τα ψημένα μπιφτέκια, το πράσινο μήλο, την καπνιστή γαλοπούλα και το τυρί χαμηλών λιπαρών

  8. 8

    Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα