Burger με ψάρι ποσέ με άλειμμα από σως λεμονιού

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 ψωμάκια μπέργκερ
  2. 4 μικρές φέτες ψάρι γλώσσας το οποίο έχουμε κάνει ποσέ
  3. 4 κουτ. σούπας αρωματική σως λεμονιού
  4. 4 φύλλα μαρουλιού
  5. 4 φέτες βραστού καρότου
  6. 4 φέτες βραστού κολοκυθιού
  7. λίγος ψιλοκομμένος άνηθος
  8. 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός λαχανικών
  9. ανάλογο αλάτι και πιπέρι
  10. Υλικά για την αρωματική σως λεμονιού
  11. 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Light
  12. ξύσμα από 2 μοσχολέμονα
  13. 1 1/2 κουτ. σούπας χυμό από μοσχολέμονο
  14. 1 κουτ.γλυκού μέλι
  15. 1 κουτ. γλυκού Hellmann’s Mild Mουστάρδα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για το ψάρι ποσέ, σε ένα τηγάνι ρίχνουμε νερό και τον Knorr «Σπιτικός» ζωμό λαχανικών, λίγο αλάτι και πιπέρι και 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

  2. 2

    Αφήνουμε να πάρει βράση και τοποθετούμε τα φιλέτα της γλώσσας.

  3. 3

    Μαγειρεύουμε για 5-7‘ ανάλογα το πάχος της γλώσσας.

  4. 4

    Βγάζουμε τα φιλέτα της γλώσσας από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

  5. 5

    Για το στήσιμο του μπέργκερ, αλείφουμε τη σως λεμονιού στα ψωμάκια και τοποθετούμε με τη σειρά τα υλικά, πρώτα το μαρούλι και ακολουθούν, το ποσέ ψάρι, τα βραστά λαχανικά και ο ψιλοκομμένος άνηθος

  6. 6

    Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα