Butterkuchen (Μπούτερκουχεν)
Γρήγορο, εύκολο, νόστιμο !
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το μπέϊκιν.
-
2
Βάζουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί (40cm x 30cm) και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 15 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει ένα ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα.
-
3
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη και το γάλα και περιχύνουμε το μίγμα πάνω στην ψημένη ζύμη.
-
4
Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά στους 200 βαθμούς και... καλή όρεξη.
Σχόλια (17)