cibusi
cibusi @cook_8470600
Αθήνα,

Νοστιμότατο cake καρύδας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την dcroula για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

61 Minutes
  1. 1 1/2 κούπες καστανή ζάχαρη
  2. 1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
  3. 1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)
  4. 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο mixer το βούτυρο με τη ζάχαρη.

  2. 2

    Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά.

  3. 3

    Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού και την καρύδα και στο τέλος το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  4. 4

    Μετά αδειάζουμε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα cake καλά βουτυρωμένη.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μία ώρα περίπου. Όταν ψηθεί το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί και ξεφορμάρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

Honeybuzz
Honeybuzz @cook_8468695
Πολύ νόστιμο το κεκάκι σου και καθόλου λιγωτικό. Το είδα σήμερα και είπα να το φτιάξω μιας και τρελαίνομαι για ινδική καρύδα. Πρίν απο λίγο το έβγαλα απο το φούρνο και έχουμε φάει ήδη το μισό! Θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως αν μπορώ να αυξήσω την δόση της ινδικής καρύδας ή όχι. Και πάλι συγχαρητήρια, ήταν πεντανόστιμο!!!!!

Από

cibusi
cibusi @cook_8470600
στις
Αθήνα,