Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο σαντιγί σε σκόνη (2 φάκελοι) και γάλα όσο λέει η συσκευασία
  2. 1 πακέτο τυρί κρέμα
  3. 1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
  4. 100 γρ Αμύγδαλα
  5. 1 κσ κορν φλαουρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνω το βούτυρο και ρίχνω μέσα τα μπισκότα και τα αμύγδαλα που τα έχω θρυμματίσει στο multi και τα βάζω σε ταψί με αποσπώμενη βάση και τα ψήνω στον αέρα στους 180 για 20 λεπτά.

  2. 2

    Χτυπάω τη σαντιγύ και βάζω μέσα το τυρί.

  3. 3

    Βράζω το σιρόπι από τα βύσσινα με το κορν φλάουρ για να πήξει.

  4. 4

    Συναρμολογώ το γλυκό. Βάζω τη κρέμα πάνω στο μπισκότο, το αφήνω στο ψυγείο να παγώσει μετά το σιρόπι και μετά τα κομμάτια βύσσινο. Το βάζω στο ψυγείο και το ξεφορμάρω και το κόβω την επόμενη μέρα.

Αντιδράσεις

Από

angeliqued
angeliqued @cook_8478811
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα