κύρια φωτογραφία συνταγής Cheese cake
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

31 Minutes
  1. 500 gr τυρί Philadelphia
  2. 250 gr μαργαρίνη
  3. 1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
  4. 1 βανίλια
  5. 1 φλυτζ. καφέ (ελλην.) χυμό λεμόνι
  6. 1 κονσέρβα βύσσινο ( KYKNOS)
  7. 1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη βανίλια και τη μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το αλείφουμε σε λεία επιφάνεια.

  2. 2

    Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί Philadelphia και προσθέτουμε και το λεμόνι. Τα ρίχνουμε πάνω από τη στρώση με τα μπισκότα και τα αλείφουμε ομοιόμορφα.

  3. 3

    Πάνω από την κρέμα βάζουμε τα βύσσινα χωρίς το χυμό τους.

  4. 4

    Το χυμό το βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα να πάρει μια βράση και το σβήνουμε με κορν φλάουερ. Αφού κρυώσει λίγο το ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω στην κρέμα μας.

  5. 5

    Το βάζουμε στη συντήρηση. Είναι πιο νόστιμο την επόμενη μέρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (158)

Aikaterini Katsiari
Aikaterini Katsiari @cook_19948503
Το γλυκό αυτό το κάνω χρόνια και όλοι ξετρελαίνονται.Παντα όμως εχω ένα πρόβλημα. Η βάση με τα μπισκότα αν και πεντανόστιμη βγαίνει πολύ σκληρή (σα τούβλο). Σκέφτομαι τι μπορεί να φτάει. Είναι πολύ το βούτυρο;Μήπως φτάει το ότι δε βάζω βιταμ αλλά βούτυρο για περισσότερη γεύση; Μήπως να πιεζω λιγότερο τα μπισκότα όταν τα στρώνω στη φόρμα; Ευχαριστώ πολυ

Από

Fouli
Fouli @cook_8448586
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα