Cheesecake Βανίλια
Εύκολο cheesecake με βανίλια
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να συνοδευτεί με σιρόπι σοκολάτας
Υλικά
-
250 γρ. μπισκότα (πτι μπερ, μιραντα)
-
500 γρ τυρί Φιλαδέλφια ή ρικότα
-
120 γρ βούτυρο
-
120 γρ κρέμα γάλακτος
-
120 γρ ζάχαρη
-
2 αυγά
-
1 κουτ. σούπας άρωμα βανίλια υγρό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα μπισκότα στο γουδί χωρίς να τα αλέσουμε τελείως. Λιώνουμε το βούτυρο.
-
2
Σε ένα μπωλ βάζουμε το βούτυρο και τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε. Τα απλώνουμε σε ταψί που του έχουμε ήδη απλώσει χαρτί.
-
3
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
-
4
Ανακατεύουμε το τυρί με τα αυγά (ελαφρώς χτυπημένα), την κρεμα γάλακτος, τη ζάχαρη, και τη βανίλια.
-
5
Τα περιχύνουμε πάνω στη βάση και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.
-
6
Όταν ψηθεί, το αφήνουμε σε κλειστό φουρνο για 30 λεπτά
-
7
Το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)