TheFoodlover
TheFoodlover @thefoodlover
Παρίσι, Γαλλία

Καλοκαιρινό, λαχταριστό cheesecake με σάλτσα κεράσι!!! yummyy

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ποτήρια
  1. 1/2 πακέτο μπισκότα Digestive
  2. 1 κ.σ. βούτυρο
  3. 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα light
  4. 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  5. 1 1/2 κ.σ ζάχαρη άχνη
  6. 400 γρ. κεράσια (χωρίς τα κουκούτσια)
  7. 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  8. 1 1/2 κ.σ. κορν φλάουρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θρυμματίζουμε τα Digestives και σε ένα μπρίκι λιώνουμε το βούτυρο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να βραχούν όλα τους από αυτό.

  2. 2

    Αμέσως, τοποθετούμε το μίγμα σε ποτηράκια και τα πιέζουμε μέχρι να δημιουργήσουν ένα στρώμα. Βάζουμε τα ποτηράκια στο ψυγείο για 20’ μέχρι να παγώσει το μίγμα.

  3. 3

    Μόλις περάσει ο καθορισμένος χρόνος ξεκινάμε να φτιάχνουμε την κρέμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και την ζάχαρη άχνη μέχρι να ενωθούν τα υλικά, και τα τοποθετούμε πάνω απ’ τα μπισκότα στα ποτηράκια μας. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε για ακόμη 20’ στο ψυγείο.

  4. 4

    Βάζουμε όλα τα υλικά (κεράσια, κρυσταλλική ζάχαρη, κορν φλάουρ) σ’ ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 5’. Έπειτα αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει. Αφού κρυώσει την προσθέτουμε πάνω απ’ την κρέμα στα ποτηράκια μας και τα βάζουμε για άλλα 20’ στο ψυγείο.

  5. 5

    Αφού κρυώσει το γλυκό μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένα κερασάκια, λίγο τριμμένο μπισκότο και λίγες νιφάδες σοκολάτας!!

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ. @scooby14
Φαίνονται υπέροχα!!!😄Ευχαριστώ θα το φτιάξω!!!🙌🙏

Από

TheFoodlover
TheFoodlover @thefoodlover
στις
Παρίσι, Γαλλία