Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
8 άτομα
  1. 1/2 πακέτο digestive (200 γρ.) ή μπισκότα σοκολάτας
  2. 3 κ.σ. βούτυρο
  3. 500 γρ. philadelphia
  4. 2 κ.σ. ζάχαρη
  5. μαρμελάδα βατόμουρο ή οποιαδήποτε άλλη
  6. Εναλλακτικάσάλτσα φρούτων (διαδικασία παρακάτω)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θρυμματίζουμε στο μίξερ τα μπισκότα και τα απλώνουμε στον πάτο ενός στρογγυλού ταψιού με 20εκ. διάμετρο.

  2. 2

    Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα.

  3. 3

    Ανακατεύουμε και στρώνουμε το μείγμα.

  4. 4

    Βάζουμε το ταψί με το μπισκότο στο ψυγείο να κρυώσει για λίγα λεπτά.

  5. 5

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγύ μαζί με τη ζάχαρη.

  6. 6

    Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε για 1 λεπτό.

  7. 7

    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, τη ρίχνουμε στο μείγμα και χτυπάμε για ακόμα 1 λεπτό.

  8. 8

    Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο.

  9. 9

    Για τη σάλτσα φρούτων  βράζουμε σε μία κατσαρολίτσα 2 κούπες φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα, φράουλες ή άλλα φρούτα και 2-3 κ.σ. ζάχαρη με λίγο νερό, μέχρι να λιώσουν τα φρούτα και να γίνει μία δεμένη σάλτσα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

Anas
Anas @cook_8457744
Πρεπει να ειναι τελειος συνδιασμος λευκη σοκολατα με βατομουρο...οταν καταφερω θα το δοκιμασω...

Από

mononoke
mononoke @cook_8452591
στις
,