κύρια φωτογραφία συνταγής Cheesecake
gthom
gthom @cook_8449233
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

να το φατε το πολυ σε τεσσερεις μερες γιατι τα αυγα ειναι αψητα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 πακετο digestive
  2. 100 γρ φρεσκο βουτυρο κερκυρας
  3. για την κρεμα
  4. 1 λιτρο κρεμα γαλακτος 40%
  5. 1 κεσεδακι filadelfia
  6. 1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο
  7. 2 κ.σ. ζαχαρη
  8. 2 κροκους αυγων
  9. 2 βανιλιες
  10. 7 ζελατινες
  11. μαρμελαδα βυσσινο ή οποια σας αρεσει.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θριματιζετε τα μπισκοτα στο μπλεντερ και προσθεστε το βουτυρο.

  2. 2

    Ανακατεψτε καλα και βαλτε το μιγμα σε μια διερουμενη φορμα. Βαλτε την φορμα για 5 λεπτα στην καταψηξη.

  3. 3

    Διαλυστε σε λιγο ζεστο νερο τις ζελατινες και προσθεστε την κρεμα γαλακτος και τις βανιλιες και ανακατεψτε καλα.

  4. 4

    Μετα προσθεστε τα υπολοιπα υλικα και ανακατεψτε. Βαλτε την κρεμα πανω απο τα μπισκοτα και αφήστε το γλυκο στο ψυγειο για 7-8ωρες.

  5. 5

    Επειτα βαλτε την μαρμελαδα απο πανω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

sweeney
sweeney @cook_8450967
οπως ανεφερα μερικα μυστικα για καλυτερο cheesecake και στη φουλη το ιδιο θα κανω και σε σενα..Δεν κρινω καμια απτις 2 συνταγες γιατι γουστα ειναι αυτα απλα λεω καποια πραγματα για πιο ευκολο,γρηγορο και τελειο γλυκο.Δεν χρειαζεται να βαλεις ανθοτυρα ζελατινες κλπ.βαλε πολυ απλα 400γρ.τυρι κρεμα,400γρ.μπισκοτα,125γρ.βουτυρο,1 λεμονι το χυμο του,1 κουτι ζαχαρουχο γαλα(400γρ.)και τελος ενα βαζο βυσσσινο η αγριοκερασο η βατομουρο..ειλικρινα δοκιμασε αυτη την παραλλαγξη και πιστεψε με δε θα χασεις..

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ