Chokladbollar (σουηδικά σοκολατένια μπαλάκια)
Ένα εύκολο και γρήγορο σπιτικό γλύκισμα που δεν χρειάζεται ψήσιμο και μπορεί να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την καρύδα, με ζάχαρη ή καβουρντισμένο σουσάμι. Αν θέλετε, μπορείτε να περάσετε τα σοκολατένια μπαλάκια από λιωμένη κουβερτούρα και μετά να προσθέσετε την καρύδα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε τις νιφάδες βρώμης στο μούλτι και τις τρίβετε.
-
2
Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά (εκτός της καρύδας) και πλάθετε την ζύμη σε μπαλάκια.
-
3
Τα περνάτε κατόπιν από την καρύδα και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για να σφίξουν.
-
4
Μπορείτε να τα καταναλώσετε ανά πάσα στιγμή!
Σχόλια (72)