cibusi
cibusi @cook_8470600
Αθήνα,

Νοστιμότατα muffins με καρύδα και σταγόνες σοκολάτας!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20-24 muffins
  1. 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας (γάλακτος ή κουβερτούρα)
  2. 125 γρ. μαργαρίνη becel light σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  3. 1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο mixer τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.

  2. 2

    Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά.

  3. 3

    Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού, την καρύδα, τις σταγόνες σοκολάτας και το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  4. 4

    Μετά το αδειάζουμε το σε μία φόρμα για 12 muffins στην οποία έχουμε τοποθετήσει χαρτάκια/κυπελλάκια ψησίματος.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

miss  piggy
miss piggy @469550eleni
πολύ νόστιμα.Το μόνο πρόβλημα που το ανακάλυψα εκ των υστέρων, ειναι οτι δεν προσεξα καλά οτι έγραφες 1 1/2 κ.σ ινδοκόρυδο και νομιζα οτι ήταν κουπα.Και καταλαβαίνεις οτι εκεί που άρχισαν να φουσκώνουν στο φουρνο, μετά απο λίγο έπεφταν.Και αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος :))Απο γεύση πάντως είναι πολύ νόστιμα.Την επομενη φορά θα προσέξω καλύτερα..

Από

cibusi
cibusi @cook_8470600
στις
Αθήνα,