Coco-choco muffins
Νοστιμότατα muffins με καρύδα και σταγόνες σοκολάτας!
Υλικά
-
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
2 κούπες καστανή ζάχαρη
-
1 1/2 κ.σ. ινδική καρύδα
-
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας (γάλακτος ή κουβερτούρα)
-
125 γρ. μαργαρίνη becel light σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
-
1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)
-
2 αυγά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο mixer τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
-
2
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά.
-
3
Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού, την καρύδα, τις σταγόνες σοκολάτας και το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
-
4
Μετά το αδειάζουμε το σε μία φόρμα για 12 muffins στην οποία έχουμε τοποθετήσει χαρτάκια/κυπελλάκια ψησίματος.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου.
Σχόλια (5)