Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 Minutes
  1. 1 1/2 φλ του τσαγιού μερέντα
  2. 20 κουταλάκια του γλυκού μερέντα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε τα 20 κουταλάκια μερέντα.  Το βάζουμε στην κατάψυξη από την προηγούμενη μέρα.

  2. 2

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC και αέρα.

  3. 3

    Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τη μερέντα με τα αυγά.  Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη που να μην κολλάει στα χέρια.

  4. 4

    Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη σε μια μπάλα και την ισιώνουμε στην παλάμη μας. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού παγωμένη μερέντα στο κέντρο του μπισκότου.

  5. 5

    Παίρνουμε με ένα δεύτερο μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη και την ισιώνουμε με την παλάμη μας. Τοποθετούμε τη ζύμη πάνω από τη μερέντα και πιέζουμε τις άκρες σαν ραβιόλια.

  6. 6

    Ψήνουμε για 8 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Dirty Hippie
Dirty Hippie @cook_18707587
Καλημέρα! Μπορείς να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένη στο αλεύρι, γιατι δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία και εχω ηδη βάλει τα κουταλάκια στην κατάψυξη! Σε τι κατάσταση έστω πρεπει να ειναι το μίγμα μου;;

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα