Cookies γεμιστά με μερέντα
Υλικά
-
1 1/2 φλ του τσαγιού μερέντα
-
2 αυγά
-
20 κουταλάκια του γλυκού μερέντα
-
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε τα 20 κουταλάκια μερέντα. Το βάζουμε στην κατάψυξη από την προηγούμενη μέρα.
-
2
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC και αέρα.
-
3
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τη μερέντα με τα αυγά. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη που να μην κολλάει στα χέρια.
-
4
Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη σε μια μπάλα και την ισιώνουμε στην παλάμη μας. Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού παγωμένη μερέντα στο κέντρο του μπισκότου.
-
5
Παίρνουμε με ένα δεύτερο μικρό κουταλάκι του γλυκού ζύμη και την ισιώνουμε με την παλάμη μας. Τοποθετούμε τη ζύμη πάνω από τη μερέντα και πιέζουμε τις άκρες σαν ραβιόλια.
-
6
Ψήνουμε για 8 λεπτά.
Σχόλια