Cookies ψαράκια
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή το γλάσο χρειάζεται διαφορετική πυκνότητα για το περίγραμμα απ'αυτήν για το γέμισμα, είναι αρκετά μπελαλίδικο να κάνεις πολλά χρώματα εκτός κι αν χρησιμοποιείτε κορνέ μιας χρήσης. Αλλά και λευκό να μείνει, μπαίνουν τα χρωματιστά κουφετάκια, οπότε έχουμε πάλι πολύχρωμα ψαράκια. Επίσης,σε περίπτωση που κάποια ουρά σας ξεκολλήσει κατά το ψήσιμο, μην πανικοβάλλεστε. Λίγο πυκνό γλάσο, μπορεί να σώσει την κατάσταση
Υλικά
-
Ζύμη μπισκότου-κατά προτίμηση τα cookies on a stick
-
Γλάσο σμάλτο ή όποιο προτιμάτε
-
Σταγόνες σοκολάτας
-
Smarties
-
Χρώματα ζαχαροπλαστικής-προαιρετικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο παχους 3-5 χιλ. και κόβουμε με οβάλ κουπ-πατ ή έναν κύκλο με ένα φλιτζάνι και ξανακόβουμε ένα ακόμη σαν μισοφέγγαρο.
-
2
Τα ενώνουμε δίνοντας σχήμα ψαριού.
-
3
Αφού ψηθούν καλύπτουμε με γλάσο λευκό ή χρωματιστό
-
4
Και συμληρώνουμε όσο το γλάσο δεν έχει στεγνώσει ματάκια-τις σταγόνες-και λέπια-smarties
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια