Επικουριος
Επικουριος @cook_8457435
Αθηνα,

Ενα κλασσικό, πολύ δροσιστικό κοκτέιλ, για τα βράδια του καλοκαιριού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οπως σε όλα τα κοκτέιλ, ο πάγος θα πρέπει να είναι πολύ σκληρός και πολύ κρύος. Το δε χτύπημα θα πρέπει να είναι σύντομο ώστε τα υλικά να κρυώσουν και να αναμειχθούν, χωρίς όμως να προλάβει ο πάγος να λειώσει και να αραιώσει το ποτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 κοκτέιλ
  1. 2 μεζούρες βότκα ή βότκα με άρωμα λεμόνι
  2. 1 μεζούρα cointreau ή grand marnier ή λικέρ triple sec
  3. 1 μεζούρα φρεσκοστυμμένο χυμο λάιμ
  4. 2 μεζούρες χυμό cranberry

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε όλα τα υλικά σε σέικερ με πάγο, και στραγγίζουμε σε ενα παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι (τριγωνικό).

  2. 2

    Γαρνίρουμε με μια φετούλα λάιμ ή ένα κόκκινο κερασάκι μαρασκίνο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Επικουριος
στις
Αθηνα,