Cottage Pie
Αγγλική "πίτα" χωρίς φύλλο, νοστιμη και χορταστικη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν.
-
2
Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τα καρότα και τα κρεμμύδια και τα τηγανιζουμε σε μια κουταλιά λάδι, μεχρι να μαλακώσουν.
-
3
Προσθέτουμε τον κιμά και μόλις μαγειρευτούν ρίχνουμε 250 ml βρασμένου νερού με τον κύβο διαλυμμένο και αλατοπίπερο.
-
4
Αποσύρουμε τις βρασμενες πατάτες και τις λιώνουμε σε πουρέ, προσθέτοντας το γάλα και τη μουστάρδα
-
5
Βάζουμε τον κιμα σε ενα πυρέξ και τον καλυπτουμε με τον πουρέ.
-
6
Ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά, στην αρχή σκεπασμένο το πυρέξ και μετα ξεσκέπαστο για να ροδίσει απο πάνω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια