Cupcakes
Λίγα μυστικά ακόμα
Για το cupcake λεμονιούΠροσθέστε στο μίγμα ένα με δύο κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού.Για το cupcake σοκολάταςΑντικαταστήστε 25g αλευριού με σκόνη κακάο.Η συνταγή είναι από το cupcakesgringreek.gr
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει το μίγμα ανοιχτόχρωμο και κρεμώδες. Προσθέστε τα αυγά ένα-ένα με περίπου μία κουταλιά της σούπας αλεύρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι ανακατεύοντας πολύ ελαφρά.
-
2
Μοιράστε το μίγμα στις 12 θήκες cupcake και ψήστε σε ένα προ-θερμασμένο φούρνο στους 180° για 14-18'. Ο χρόνος θα ποικίλλει ανάλογα με το φούρνο σας και το αν χρησιμοποιείτε υποβοήθηση ανεμιστήρα ή όχι.
-
3
Αντισταθείτε την επιθυμία να τα παραψήσετε. Από τη στιγμή που θα τα βγάλετε από το φούρνο θα συνεχίσουν να ψήνονται για περίπου 1' ακόμη έτσι κι αλλιώς.
Σχόλια (28)