κύρια φωτογραφία συνταγής Διαφορετικά Brownies
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ @cookdiva66

Αυτά τα brownies δεν είναι τόσο υγρά όσο άλλα, αλλά είναι κάπως μαστιχωτά με πλούσια γεύση καρυδιού.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

16 κομμάτια
  1. 1/4 φλ. βούτυρο
  2. 1 φλ. ζάχαρη
  3. 1/8 κ.γ. αλάτι
  4. 1/2 φλ. αλεύρι
  5. 1/2 φλ. κομμένα καρύδια
  6. 1 κ.γ. βανίλια
  7. άχνη ζάχαρη για τη διακόσμηση (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους150° και βουτυρώνουμε μια τετράγωνη φόρμα των 20 εκ. Στρώνουμε τον πάτο της με κηρόχαρτο και το βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε και αυτό.

  2. 2

    Σε κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο, σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε να γίνουν μείγμα ομοιόμορφο.

  3. 3

    Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αβγό, το αλάτι, το αλεύρι, τα καρύδια και τη βανίλια.

  4. 4

    Στρώνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνουμε για 30'

  5. 5

    Το αφήνουμε να κρυώσει για 5' και μετά το βγάζουμε από το ταψί και το βάζουμε σε σχαρίτσα να κρυώσει, αφαιρώντας του το κηρόχαρτο.

  6. 6

    Το μεταφέρουμε σε επιφάνεια που να μπορούμε να το κόψουμε, κόβουμε σε τετραγωνάκια και ρίχνουμε λίγη άχνη ζάχαρη από πάνω αν θέλουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

Δεςπείνα
Δεςπείνα @cook_8448652
Εγώ θα τα κάλυπτα με ενα γλάσο από κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος.

Από

ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ @cookdiva66
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα