Διαφορετικό Μωσαϊκό
Ένα εύκολο και νόστιμο μωσαϊκό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
-
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-
270 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
15 μπισκότα γεμιστά OREO με λευκή κρέμα
-
3/4 φλιτζ. τσαγιού φουντούκια αλεσμένα
-
2 κουτ. σούπας κονιάκ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
-
2
Προσθέτουμε το γάλα, τα φουντούκια, το κονιάκ και τα μπισκότα σπασμένα σε κομμάτια και ανακατεύουμε.
-
3
Καλύπτουμε μια μικρή μακρόστενη φόρμα (υπάρχουν και μιας χρήσης) με μεμβράνη και ρίχνουμε το μίγμα.
-
4
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και αφού το ξεφορμάρουμε, σερβίρουμε.
Σχόλια (13)