κύρια φωτογραφία συνταγής Dip από αμύγδαλα

Dip από αμύγδαλα

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φλ. ωμά αμύγδαλα
  2. 1/4 φλ. νερό
  3. 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  4. χυμό 1/2 λεμονιού
  5. 1 αγγούρι μικρό
  6. 2-3 σκελίδες σκόρδο
  7. λίγο άνηθο (προαιρετικά)
  8. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  9. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα για 8 ώρες. Στη συνέχεια τα βάζουμε για 2-3 λεπτά μέσα σε ζεστό νερό και τα ξεφλουδίζουμε.

  2. 2

    Βάζουμε τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα στο multi και προσθέτουμε το νερό, το λάδι και το χυμό λεμονιού. Χτυπάμε μέχρι να αποχτήσει το μείγμα μια κρεμμώδη υφή.

  3. 3

    Εάν το dip είναι πολύ παχύρεστο προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό ή λάδι.

  4. 4

    Τρίβουμε πολύ καλα το αγγούρι στον τρίφτη.

  5. 5

    Ψιλικόβουμε τη καυτερή πιπεριά και τον άνηθο.

  6. 6

    Λιώνουμε το σκόρδο.

  7. 7

    Προσθέτουμε στο dip το αγγούρι, την πιπεριά, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

themelaki
themelaki @cook_8477838
στις
,