Δίχρωμες κρέπες
Δίχρωμες κρέπες με μερεντα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο.
-
2
Χωρίζουμε το μιγμα σε δυο μέρη. Στο ένα απο τα δυο βάζουμε το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
-
3
Ζεσταίνουμε το τηγάνι ή ειδικό σκεύος για τις κρέπες και το περνάμε μια φορά με το λαδάκι.
-
4
Βάζουμε μια ποσότητα απο το καφέ μιγμα κυκλικά σχεδιάζοντας το σχέδιο που επιθυμούμε. Αφήνουμε για 5 δευτερόλεπτα να δέσει και επειτα ρίχνουμε την άσπρη ζύμη στο κέντρο απλώνοντας την παντού.
-
5
Περιμένουμε μέχρι να ξεκολλάει η κρεπα και την γυρίζουμε απο την άλλη μεριά.
-
6
Γεμίζουμε την κρέπα απο την μεριά που δεν έχει το σχέδιο.
Σχόλια (6)