Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
7 κομμάτια
  1. Υλικά για την ζύμη
  2. 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  3. 3 ποτήρια γάλα
  4. 300 γρ. αλεύρι
  5. 2 κουταλιές σούπας κακάο
  6. 2-3 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
  7. 1 πρέζα αλάτι
  8. 1/2 κουταλάκι μικρο σόδα
  9. Γέμιση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ενα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο.

  2. 2

    Χωρίζουμε το μιγμα σε δυο μέρη. Στο ένα απο τα δυο βάζουμε το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

  3. 3

    Ζεσταίνουμε το τηγάνι ή ειδικό σκεύος για τις κρέπες και το περνάμε μια φορά με το λαδάκι.

  4. 4

    Βάζουμε μια ποσότητα απο το καφέ μιγμα κυκλικά σχεδιάζοντας το σχέδιο που επιθυμούμε. Αφήνουμε για 5 δευτερόλεπτα να δέσει και επειτα ρίχνουμε την άσπρη ζύμη στο κέντρο απλώνοντας την παντού.

  5. 5

    Περιμένουμε μέχρι να ξεκολλάει η κρεπα και την γυρίζουμε απο την άλλη μεριά.

  6. 6

    Γεμίζουμε την κρέπα απο την μεριά που δεν έχει το σχέδιο.

Αντιδράσεις

Από

Μαρία Κυριμλίδου
στις
,
Είμαι Μαμά τεσσάρων παιδιών και μου αρέσει να μαγειρεύω.τελειωσα ΙΕΚ μαγειρικής και σπουδάζω Αρτοζαχαροπλαστική. Εξασκω το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη πέντε χρόνια.Εχω ομαδα και σελιδα στο FB και ενα blogge Με όνομα: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ?
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα