Δίχρωμο Κέικ Σοκολάτας Και Πορτοκαλιού
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα αβγά και το αλεύρι.
-
2
Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο.
-
3
Στο μισό μείγμα προσθέτουμε το κακάο και το γάλα και στο άλλο μισό ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά.
-
4
Σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη ρίχνουμε εναλλάξ κουταλιές και από τα δύο μείγματα και στο τελος ανακατεύουμε με κουτάλι, να μπλεχτούνε μεταξύ τους σε γραμμώσεις.
-
5
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.
-
6
Περιχύνουμε με το γλάσο το κρύο κέικ και φτιάχνουμε σχέδια με σοκολάτα.
Σχόλια (19)