κύρια φωτογραφία συνταγής Δίχρωμο Κέικ Σοκολάτας Και Πορτοκαλιού
gerasimos
gerasimos @cook_8452157
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Αργυρώς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

38 Minutes
  1. 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  2. 1 φλιτζάνι μαργαρίνη
  3. 1 και 3/4 φλιτζανιού φαρίνα
  4. 2 κσ κακάο
  5. 2 κσ γάλα
  6. 3 κσ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  7. ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  8. 1 και 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
  9. 3 κσ χυμό πορτοκαλιού
  10. λίγη λιωμένη κουβερτούρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα αβγά και το αλεύρι.

  2. 2

    Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο.

  3. 3

    Στο μισό μείγμα προσθέτουμε το κακάο και το γάλα και στο άλλο μισό ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη ρίχνουμε εναλλάξ κουταλιές και από τα δύο μείγματα και στο τελος ανακατεύουμε με κουτάλι, να μπλεχτούνε μεταξύ τους σε γραμμώσεις.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.

  6. 6

    Περιχύνουμε με το γλάσο το κρύο κέικ και φτιάχνουμε σχέδια με σοκολάτα.

Αντιδράσεις

Από

gerasimos
gerasimos @cook_8452157
στις
,