Δίχρωμο μπωλ σοκολάτας
Ένα μπωλ, που αφού καταναλώσετε το περιεχόμενο, μπορείτε να εξαφανίσετε και το ίδιο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες ιδέες για σοκολατένια μπωλάκια. Ανάλογα τη χρήση για την οποία το προορίζετε θα κανονίσετε και το μέγεθος που χρειάζεται. Μπορείτε να κάνετε μικρά μπωλάκια για κουφετάκια, maltesers και ζαχαρωτά. Αν όμως το μπωλ είναι μεγάλο, θα πρέπει είναι ενισχυμένο από αρκετή σοκολάτα και το περιεχόμενο αν είναι δυνατόν να είναι ελαφρύ -πχ.marshmallows ή ποπ-κορν.Το καλοκαίρι που το δοκίμασα, ακόμα και την ώρα που το έβγαζα από την κατάψυξη, κατέρρεε αμέσως.Μπορείτε να μην το φάτε αμέσως και να το κρατήσετε για να το ξαναχρησιμοποιήσετε -αν μπορέσετε ν'αντισταθείτε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καλύπτουμε το μπωλ που θέλουμε με αλουμινόχαρτο
-
2
Λιώνουμε σοκολάτα και καλύπτουμε με ένα κορνέ
-
3
Μόλις η σοκολάτα παγώσει,καλύπτουμε και με τη λευκή σοκολάτα
-
4
Όταν παγώσει και η λευκή σοκολάτα,αφαιρούμε το εσωτερικό μπωλάκι
-
5
Και είναι έτοιμο να το γεμίσουμε αμέσως με ό,τι λιχουδιά βάλουμε στο μυαλό μας
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια