Δροσερά μανιτάρια portobello super γίγας με ανανά
Δροσερά Μανιτάρια Portobello Super Γίγας με ανανά, ζαμπόν και τυρί Ceddar σε σάλτσα γιαουρτιού, κάσιους, σκόρδο και τζίντσερ.
Υλικά
-
8 φέτες ζαμπόν
-
4 Μανιτάρια Portobello Super Γίγας (σαν μικρά πιατάκια φρούτου μεγάλα. Τα κάνουν συνήθως ψητά ή σαν «χορτοφαγικό μπιφτέκι» σε στρογγυλά σάντουιτς)
-
1 γιαούρτι
-
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
Τσίλι ψιλοκομμένο
-
Τζίντσερ
-
8 φέτες τυρί Ceddar
-
100 γραμ. φυστίκια Κάσιους
-
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
-
Τριμμένη Parmesana
-
Αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια.
-
2
Σε τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο και 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο να κάψουν. Τσιγαρίζουμε το ζαμπόν και τα μανιτάρια. Τσιγαρίζουμε και λίγο σκόρδο και τζίντσερ. Αλατοπιπερώνουμε.
-
3
Σε λαδωμένη γάστρα ή ταψάκι στρώνουμε τα μανιτάρια. Στρώνουμε τον ανανά και το ζαμπόν πάνω στα μανιτάρια (δεν τα γεμίζουμε γιατί είναι επίπεδα). Τριμμένη Parmesana, σησαμέλαιο, τυρί Ceddar, τριμμένη Parmesana, τσίλι ψιλοκομμένοκαι γύρω – γύρω γιαούρτι σκόρδο – τζίντσερ - κάσιους.
-
4
Ψήνουμε στο γκριλ για ½ ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)