Δροσιστική κρέμα με ρόδια
Πολύ ωραία και εύκολη κρέμα
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα ρόδια πρέπει να είναι γλυκά και όχι ξινά. Τα σαβουαγιάρ τα βουτώ στο χυμό και τα αφήνω λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω απο ότι συνήθως.
Υλικά
-
3 ποτήρια κρέμα γάλακτος
-
200 γρ. τυρί κρέμα (φιλαδέλφεια)
-
3/4 ποτηριού ζάχαρη άχνη
-
καθαρισμένα ρόδια
-
χυμό ανανά
-
μπισκότα σαβουαγιάρ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κτυπάμε τη φρέσκα κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη.
-
2
Μετά κτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη (το τυρί δεν πρέπει να είναι παγωμένο). Αφού το κτυπήσω καλά ενώνω με τη κρέμα.
-
3
Παίρνω ένα πυρέξ και βάζω στη βάση τα σαβουαγιάρ αφού πρώτα τα βρέξω με το χυμό.
-
4
Ακολούθως πάνω απο τα σαβουαγιάρ βάζω τα καθαρισμένα ρόδια να πάρει όλη τη βάση. Μετα βάζω τη κρέμα και απο πάνω ξανά ροδια.
-
5
Μπαίνει στο ψυγείο
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)