κύρια φωτογραφία συνταγής Δροσιστικό καλοκαιρινό ρόφημα
Chef eva
Chef eva @cook_8449057

Καλοκαιρακι... Φρουτακια... Ζεστη... Ενας χυμουλης πολυ δροσιστικος! Ειναι πεντανοστιμος!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορειτε να αυξησετε την ποσοτητα του καρπουζιου και του πεπονιου. Να βαλετε οσο θελετε. Το ιδιο και με την ζαχαρη. Επειδη ειναι ηδη γλυκα τα φρουτα μας μπορειτε να την μειωσετε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 5-6 κομμάτια καρπούζι (χωρις τα σπορακια!)
  2. 3-4 κομματια πεπόνι (επισης χωρις τα σπορακια!)
  3. 1 κ.σ. ζάχαρη
  4. 2 παγάκια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λοιπον, βαζουμε στο μιξερ το καρπουζακι μας να γινει ενας παχυρευστος χυμος. Σουρωνουμε να γινει ενας χυμος κανονικος!

  2. 2

    Μετα βαζουμε στο μιξερ μας το χυμο και το πεπονι. Ανακατευουμε ολα μαζι. Ξανασουρωνουμε.. Ριχνουμε το μειγμα σε μια κανατα και ριχνουμε και την ζαχαριτσα μας. Ανακατευουμε ξανα... Και ριχνουμε και τα παγακια μας. Αυτο...!

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Δεν το σούρωσα γιατί ήθελα να μη χάσω καθόλου από τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων. Πολύ γευστικό αλλά με τον τρόπο αυτό θέλει οπωσδήποτε χοντρό καλαμάκι!

Από

Chef eva
Chef eva @cook_8449057
στις