Eggpancake - Αυγοτηγανίτα glutenfree
Αυγοτηγανίτα κι αυγοπίτα την ονομάσαμε!Glutenfree την κάναμε!Πρακτικό κολατσιό για σχολείο, δουλειά, δρόμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην πρότυπη κινέζικη συνταγή άλειφαν αφού έβαζαν το αυγό το ψημένο πάνω στο χυλό με σάλτσα. Μπορούμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένα τυριά πριν ρίξουμε το δεύτερο μέρος του χυλού.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα αντικολλητικό μινι τηγανάκι ψήνουμε ένα αυγό και του σπάμε λίγο τον κρόκο. Αλατίζουμε αν θέλουμε ελαφρά.Το βγάζουμε από το τηγανάκι.
-
2
Ρίχνουμε λίγο χυλό στο τηγανάκι. Την μισή ποσότητα από όσο θα χρησιμοποιούσαμε για μια σκέτη. Ψήνουμε ελαφρά και τοποθετούμε το αυγό που ψήσαμε μέσα.
-
3
Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυλό να σκεπαστεί το αυγό.Αφήνουμε να ψηθεί.
-
4
Αφήνουμε να ψηθεί και γυρίζουμε μέχρι να ροδίσει όμορφα και από τις δυο πλευρές.
-
5
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια