Ελαφρύ ρόφημα με κακάο και ελληνικό καφέ
Ζεστό, απολαυστικό ρόφημα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το έφτιαξα ένα απόγευμα που δεν ήθελα να πιω καφέ, ούτε σοκολάτα κι έτσι αυτοσχεδίασα. Σε μένα άρεσε πάρα πολύ, ελπίζω και σε σας!
Υλικά
-
1 κούπα του νεσκαφε νερό
-
1 γεμάτο κ.γ. κακάο πικρό
-
1/2 κ.γ. ελληνικό καφέ
-
2 μερίδες γαλατάκι εβαπορέ
-
ζάχαρη κατα βούληση (εγώ έβαλα 1 γεμάτο κ.γ.)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο μπρίκι το νερό, τον καφέ, το κακάο και τη ζάχαρη.
-
2
Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά να διαλυθούν καλά.
-
3
Ρίχνουμε και τα γαλατάκια, και αφήνουμε να βράσει.
-
4
Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, κατεβάζουμε και απολαμβάνουμε.
Σχόλια (11)