Ελαφριά και γρήγορη καρμπονάρα
Η συνταγή είναι από έναν Ιταλό Σικελό και ισχυρίζεται ότι είναι η αυθεντική.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν πρέπει να ξεπλυθούν τα μακαρόνια μετά το βράσιμο γιατί η θερμότητά τους θα ψήσουν τα αυγά και θα κάνουν την καρμπονάρα πεντανόστιμη. Το αλάτι αν θέλουμε το παραλείπουμε γιατί και χωρίς αυτό είναι άπαιχτη η γεύση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν, σύμφωνα με τα γούστα μας.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά (ωμά). Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα το αλάτι και το πιπέρι.
-
3
Μόλις γίνουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε και χωρίς να τα ξεπλένουμε τα βάζουμε το μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρέας (αφού το έχουμε κόψει σε κομματάκια) με λίγο ελαιόλαδα και σκόρδο τόσο όσο να πάρει ένα χρωματάκι το κρέας.
-
5
Μόλις τσιγαριστεί το βάζουμε στα μακαρόνια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
6
Είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή όρεξη!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια