κύρια φωτογραφία συνταγής Ελαφριά και γρήγορη καρμπονάρα

Ελαφριά και γρήγορη καρμπονάρα

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Nikolaos Kakoulidis
Nikolaos Kakoulidis @cook_8523115
Thessaloníki

Η συνταγή είναι από έναν Ιταλό Σικελό και ισχυρίζεται ότι είναι η αυθεντική.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν πρέπει να ξεπλυθούν τα μακαρόνια μετά το βράσιμο γιατί η θερμότητά τους θα ψήσουν τα αυγά και θα κάνουν την καρμπονάρα πεντανόστιμη. Το αλάτι αν θέλουμε το παραλείπουμε γιατί και χωρίς αυτό είναι άπαιχτη η γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 1 πακέτο μακαρόνια (ότι είδος θέλουμε)
  2. παρμεζάνα τριμμένη (όση θέλουμε)
  3. αλάτι
  4. πιπέρι (τόσο όσο)
  5. σκόρδο (για τσιγάρισμα)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν, σύμφωνα με τα γούστα μας.

  2. 2

    Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά (ωμά). Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα το αλάτι και το πιπέρι.

  3. 3

    Μόλις γίνουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε και χωρίς να τα ξεπλένουμε τα βάζουμε το μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

     Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρέας (αφού το έχουμε κόψει σε κομματάκια) με λίγο ελαιόλαδα και σκόρδο τόσο όσο να πάρει ένα χρωματάκι το κρέας.

  5. 5

    Μόλις τσιγαριστεί το βάζουμε στα μακαρόνια και ανακατεύουμε πολύ καλά.

  6. 6

    Είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή όρεξη!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Nikolaos Kakoulidis
Nikolaos Kakoulidis @cook_8523115
στις
Thessaloníki