Margiova
Margiova @KoXan

Ελιές παστές ή και αλατσολιές (αλάτι+ελιές) όπως λέγονται....

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπαίνουν στη σαλάτα μας, αλλά τρώγονται σαν συνοδευτικές με παξιμάδι, ντομάτα, γραβιέρα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. ελιές ώριμες
  2. χονδρό θαλασσινό αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε μιά στρώση ελιές, μιά στρώση αλάτι σ' ένα καλάθι.

  2. 2

    Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι ελιές. Μετά τις ραντίζεις με μπόλικο χοντρό αλάτι επί 2 εβδομάδες μέσα στο καλάθι.

  3. 3

    Τις βγάζουμε από το καλάθι και τις βάζουμε σε στεγνά βάζα.

  4. 4

    Οι ελιές μας είναι έτοιμες για κατανάλωση.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Pansion Eleni
Pansion Eleni @cook_9697081
γεια σας οι δικες μου ελιες εγιναν μαλακες και μιριζουν καπως μηπως να κανο κατι ? η να τις πεταξω?

Από

Margiova
Margiova @KoXan
στις