Ελιόψωμο - τυρόψωμο
Ένα πολύ εύκολο και νόστιμο ψωμάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην ρίξετε τις ελιές ή το τυρί στην αρχή του ζυμώματος γιατί βγαίνουν τα υγρά και δεν μας βοηθάει στο ζύμωμα.
Υλικά
-
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
1 κουτάκι μπύρα
-
λίγο αλάτι
-
λίγη ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα και τα ζυμώνουμε.
-
2
Στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές ή το τυρί.
-
3
Απλώνουμε τη ζύμη μας σε ένα λαδωμένο ταψάκι και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
-
4
Ψήνουμε στους 200C για 30΄.
Σχόλια