Ένα διαφορετικό τσιζκέικ λεμόνι
Ένα τέλειο τσιζκέικ χωρίς όμως κρέμα τυριού....!
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν το θέλετε με γεύση φράουλα βάζετε όλα τα υλικά ίδια με μονη διαφορα τα γιαουρτάκια να ειναι με γεύση φράουλας (περασμένο στο μπλέντερ να μην έχει κομματάκια μέσα) και θέλει χυμό 1 λεμονιού μονο. Έχω φτιάξει και τα δύο και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι! Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς!
Υλικά
-
2 γιαουρτάκια 10% λιπαρά
-
2 μικρά ζαχαρούχα γάλατα
-
χυμό 4 λεμονιών
-
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
-
1 πακέτο μπισκότα digestives
-
1 πακέτο βούτυρο
-
λιγα φρούτα για στόλισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω σε ένα μπώλ τα γάλατα και τα γιαούρτια. Βάζω λίγο λίγο το χυμό ανακατεύοντας.
-
2
Λιώνω τη ζελατίνη σε 1 φλ. ζεστό νερό και την βάζω στο μείγμα.
-
3
Σε ένα ταψι φτιάχνω τη βάση με θρυματισμένα μπισκότα και λιωμένο βούτυρο.
-
4
Περιχύνω τη βάση με το μείγμα και βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες.
-
5
Σερβίρω στολισμένο με φρούτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)