Βουτυρένια πασχαλινά μπισκότα

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 3/4 του κιλού βούτυρο
  2. 2 ποτήρια ζάχαρη
  3. 3 βανίλιες
  4. 1 κ.γ. baking powder
  5. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  6. Λίγο κονιάκ
  7. 1250 γρ. αλεύρι σκληρό
  8. 1/4 κ.σ. μαστίχα σε σκόνη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοσκινίζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη το αλεύρι, το baking,τις βανίλιες και τη μαστίχα.

  2. 2

    Ταυτόχρονα, σ’ ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ.

  3. 3

    Έπειτα προσθέτουμε το υγρό μείγμα στο στερεό και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  4. 4

    Σ’ ένα ταψί απλώνουμε τη λαδόκολλα και με τα κουπάτ μας δίνουμε σχήμα στα κουλουράκια.

  5. 5

    Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 170oC για 30’ (μέχρι να ροδίσουν).

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

TheFoodlover
TheFoodlover @thefoodlover
στις
Παρίσι, Γαλλία