Επιδόρπιο με γιαούρτι, ταχίνι και φρούτα
Δροσερό επιδόρπιο με χρώματα και αρώματα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να μην μαυρίσουν τα μήλα τα περνώ από χυμό λεμονιού αν δεν καταναλώσω αμέσως το επιδόρπιο.
Υλικά
-
8 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
-
2-3 κ.σ ταχίνι
-
8 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) κόκκινου μήλου με τη φλούδα
-
4-6 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) πράσινου μήλου με τη φλούδα
-
ξύσμα κουβερτούρας
-
χυμό λεμόνι (προαιρετικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω τις κουταλιές γιαούρτι σε πιάτο περιφερειακά αφήνοντας κενό στο κέντρο.
-
2
Στο κέντρο του πιάτου βάζω ταχίνι.Τοποθετώ τα μισοφέγγαρα μήλου περιφερειακά στο γιαούρτι με τη φλούδα να προεξέχει.
-
3
Κόβω στη μέση τις φράουλες και στολίζω το πιάτο.
-
4
Ρίχνω το ξύσμα κουβερτούρας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)