Επιδόρπιο με γιαούρτι, ταχίνι και φρούτα

litsa d
litsa d @cook_8467308
,

Δροσερό επιδόρπιο με χρώματα και αρώματα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην μαυρίσουν τα μήλα τα περνώ από χυμό λεμονιού αν δεν καταναλώσω αμέσως το επιδόρπιο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα περίπου
  1. 8 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
  2. 2-3 κ.σ ταχίνι
  3. 8 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) κόκκινου μήλου με τη φλούδα
  4. 4-6 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) πράσινου μήλου με τη φλούδα
  5. ξύσμα κουβερτούρας
  6. χυμό λεμόνι (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζω τις κουταλιές γιαούρτι σε πιάτο περιφερειακά αφήνοντας κενό στο κέντρο.

  2. 2

    Στο κέντρο του πιάτου βάζω ταχίνι.Τοποθετώ τα μισοφέγγαρα μήλου περιφερειακά στο γιαούρτι με τη φλούδα να προεξέχει.

  3. 3

    Κόβω στη μέση τις φράουλες και στολίζω το πιάτο.

  4. 4

    Ρίχνω το ξύσμα κουβερτούρας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

litsa d
litsa d @cook_8467308
στις
,
http//litsadimitropoulou.blogspot.gr/
Δες περισσότερα