Εύκολα μπισκοτάκια ινδικής καρύδας
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε λιώνουμε κουβερτούρα και αφού κρυώσουν τελείως τα βουτάμε απο την μία πλεύρα ως την μέση. Καλή σας όρεξη!!!
Υλικά
-
250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
-
250 γρ. τριμμένη ινδική καρύδα
-
1 αυγό
-
250 γρ. ζάχαρη
-
250 γρ. αλεύρι
-
1 φακελάκι βανιλλίνη ή 5 βανίλλιες
-
1,5 κουταλάκι μπέκιν
-
5 σταγόνες άρωμα πικρού αμυγδάλου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
-
2
Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
-
3
Με ενα φλυτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
-
4
Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!
Σχόλια (44)