Εύκολη και ζουμερή κασερόπιτα σε 10'
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά επιλέγουμε ένα μεσαίο ταψί και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο ή λάδι και στρώνουμε το ένα φύλλο που έχει μέσα η συσκευασία.
-
2
Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα μπολάκι την κρέμα γάλακτος, τα τυριά και λίγο πιπέρι (δεν βαζουμε αλάτι καθώς το ρεγκάτο είναι ήδη αλμυρό).
-
3
Τέλος αφού ανακατευτούν τα υλικά, τα αδειάζουμε στο ταψί και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο της συσκευασίας ραντίζοντας το με λίγο λάδι.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° με 200° βαθμούς, για μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)