Marita mpl
Marita mpl @cook_8491059
Athens,

Είναι μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη που θυμίζει κέικ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μόλις βγεί από τον φούρνο, σερβίρεται σε τετράγωνα κομμάτια πασπαλισμένα με μέλι και σταφίδες. Για έξτρα εικόνα του πιάτου μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά ξυλάκια κανέλας ή σκόνη.Τρώγεται και κρύο με τον καφέ. Καλή σας επιτυχία.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 άτομα
  1. 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
  2. 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  3. 1 φάκελο μπέκιν πάουντερ
  4. 4 μήλα κόκκινα ή πράσινα μεγάλα
  5. 4 κ.σ. κανέλα σκόνη
  6. 1 φλυτζάνι λάδι
  7. 2 κουταλιές βούτυρο
  8. 1 κούπα μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προσθέτουμε σε ένα μεγάλο σκεύος το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέκιν πάουντερ, τα αυγά, το λάδι, τη κανέλα και ανακατεύουμε.

  2. 2

    Λιώνουμε το βούτυρο, το μέλι και τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας.

  3. 3

    Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο με μία πετσέτα.

  4. 4

    Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

  5. 5

    Βάζουμε τα κομματάκια στο μούλτι και τα πολτοποιούμε και στη συνέχεια τα βάζουμε και αυτά στο μείγμα ανακατεύοντας.

  6. 6

    Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ.

  7. 7

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C για 2-3 λεπτά.

  8. 8

    Μόλις προθερμανθεί βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο για περίπου μια ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Δημητρα Ιωαννιδου
Δημητρα Ιωαννιδου @Demetra
Πανευκολη, πεντανόστιμη την λατρεύει όλη οικογένεια!!! την κάνω συνέχεια. Ευχαριστούμε λοιπόν Μαριτα

Από

Marita mpl
Marita mpl @cook_8491059
στις
Athens,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα