Εύκολη πατατούλα με τυρί κρέμα
Είναι μια πολύ εύκολη συνταγη με πατάτα, τυρί κρέμα και σκορδάκι ιδανικό ορεκτικό για φοιτητές!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένο μαιντανό απο πάνω και για ντεκόρ και γεύση!
Υλικά
-
1 πατάτα μεγάλη
-
2 κ.σ. τυρί κρέμα (φιλαδέλφεια) ή όσο θέλετε
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
Αλάτι, Ρίγανη και προαιρετικά πιπέρι μαύρο ή κόκκινο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά και σκουπίζουμε την πατάτα όπως είναι με τη φλούδα και τη βάζουμε σε ένα πιάτο στα μικροκύματα για 15 λεπτά.
-
2
Αφού γίνει την κόβουμε στη μέση και την "περνάμε" αλείφοντας με το σκόρδο που το έχουμε κόψει στη μέση. Αν θέλετε το λιώνετε με το ειδικό εργαλείο και αλείφουμε την πατατα για ακόμη πιο σκορδάτο αποτέλεσμα.
-
3
Ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη και πιπέρι όσο θέλουμε. Αλείφουμε τέλος την πατάτα με το τυρί κρέμα (μια κουταλιά στο κάθε μισό της πατάτας). Καλή όρεξη!
Σχόλια (9)