Εύκολη πουτίγκα καρύδας
Μία πανεύκολη πουτίγκα καρύδας, που γίνεται σε χρόνο μηδέν!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η πουτίγκα αυτή τρώγεται χλιαρή ή κρύα.
Υλικά
-
1 κουτί γάλα εβαπορέ
-
3 αυγά
-
1 κούπα ζάχαρη
-
1 κούπα τριμμένη καρύδα
-
3 κ.σ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
-
3 κ.σ. ηλιέλαιο
-
1 κάψουλα βανίλια
-
Τριμμένο μοσχοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
-
2
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία ταρτιέρα 23 εκατοστών ή ανάλογο ρηχό ταψάκι.
-
3
Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχοκάρυδο στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για μισό λεπτό, μέχρι να ενωθούν καλά.
-
4
Βάζουμε το μείγμα μέσα στην ταρτιέρα (ή το ταψάκι) και τρίβουμε από πάνω λίγο μοσχοκάρυδο.
-
5
Το ψήνουμε για 45 λεπτά, ή μέχρι να πήξει η κρέμα. (Κάνουμε δοκιμή με οδοντογλυφίδα, όπως το κέικ).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια