Εύκολη συνταγή για ψωμί
Το μόνο ίσως ψωμί με φαρίνα και μπύρα, έτοιμο σε 1 ½ ώρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ έκανα διπλή δόση και το έβαλα σε στρογγυλό ταψάκι Ν 25.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε στη μέση μια τρύπα, όπου ρίχνουμε το αλάτι και το λάδι.
-
2
Προσθέτουμε λίγο λίγο τη μπύρα και ζυμώνουμε κάνα 10 λεπτό.
-
3
Τη βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί κάνα μισάωρο το ζυμάρι μας.
-
4
Ζυμώνουμε ελαφρά σε σχήμα καρβελιού.
-
5
Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
-
6
Ρίχνουμε σουσάμι, το πατάμε λίγο να κολλήσει, το χαράζουμε.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για καμιά ώρα.
Σχόλια